Alle sectoren zijn aan het vernieuwen en innoveren, en de bouwsector? De afgelopen paar weken zijn mij diverse geschreven stukken, columns, blogs en persberichten opgevallen over innovatie in de bouwsector. Drie artikelen inspireerden mij het meest.

Rijkswaterstaat in het FD

Op 22 juni stond er een stuk in het FD met de titel “Rijkswaterstaat wil af van vechtcontracten met bouwsector”. Ik deelde dit op Linkedin. Wat er toen gebeurde verbaasde mijn enorm. Binnen een week bijna 100 likes (inmiddels meer dan 140 likes en 13 reacties). Dit heb ik nooit eerder meegemaakt op LinkedIn. Waarschijnlijk zijn veel van deze likes het ermee eens is en wil men dat er iets verandert….

Lees het gehele blog op de website van Amsterdam Economic Board:

http://www.amsterdameconomicboard.com/nieuws/13962/111vernieuwing-en-innovatie