Connect Knowledge, waarom?

Wouter Truffino is eigenaar van Connect Knowledge en is de bedenker van ‘ondergrondse’ netwerken.

Omdat ik zie dat de bestaande business modellen van vele grote organisaties aan het einde van hun levensduur zijn. Het economische landsschap verandert snel, heel snel. Verandering is dus noodzakelijk, tenminste als je wilt overleven. Bewustwording in de top van de organisatie is een must, daarna kan er veel goeds gebeuren. Ik zie dat er heel veel uit de medewerker te halen valt als deze echt centraal wordt gesteld.

Connect Knowledge is een organisatie die zich bezighoudt met begeleiding in vernieuwingsmanagement. Onze kracht ligt in het realiseren van inspirerende netwerken binnen organisatie, waardoor kennis met elkaar verbonden wordt.

Zijn inspirerende netwerken alleen in het belang van grote organisaties?

Nee, zeker niet. De startups van deze wereld gaan hard, heel hard. Ik zie dat er nog wel heel veel langs elkaar heen wordt gewerkt. Als de ondernemers van startups de handen in een gaan slaan, en dat gebeurd al op sommige plaatsen, dan kan dit een zeer positief effect hebben voor de startup bedrijven. Maar zeker ook voor de bestaande organisaties liggen er kansen. Samenwerken met startups is voor mij geen vraag maar een must voor grote organisaties.
  • De bedenker van “Ondergrondse” netwerken
  • De bedenker van het Skunk Canvas
  • Chief Happiness Officer
  • De murenbreker van Nederland
Wouter de Murenbreker

Waardoor word jij gedreven?

Ik ben een verbinder, doorzetter en een winnaar. Ik ben altijd op zoek naar verbetering voor mijzelf of de organisatie, zodat een organisatie toekomstvast blijft. Dit is een intrinsieke motivatie van mijzelf. Ik zie mijzelf daarnaast als CHO (Chief Happiness Officer). Als medewerkers ECHT centraal komen te staan, dan kunnen ze hun kennis beter inzetten en delen, daarnaast halen ze veel meer voldoening uit hun werk. Dit resulteert in meer werkvreugde, meer energie, de wil om elkaar te stimuleren, de wil om het beste voor de organisatie te doen, de wil om gebonden te blijven aan een organisaties zelfs een lager ziekteverzuim.
Wouter Truffino
Wouter TruffinoEigenaar Connect Knowledge
Ik ben een trotste vader van 2 kinderen en getrouwd. Ik hou van actief buiten bezig zijn onder andere met tennis, zeilen, skiën en golfen.

Een paar weetjes

Eric Ries – Lean Startup
Yuri van Geest – Exponentiële organisaties (klik hier om het boek te kopen)
Henk Volberda – Sociale Innovatie 3.0 (klik hier om het boek te kopen)
6 juni 2017 – Inspiratie keynote
7 juni 2017 – Inspiratie keynote
23 juni 2017 – Inspiratie keynote
– Verdiepen in exponentiële organisaties
– Verdiepen in Online Marketing (KuLT methodiek)
– Verdiepen in succesvol ondernemerschap
– Schrijven uitgebreid E-book over Dé 6 Geheimen van Succesvol Innoveren
Werken aan de betere werkende wereld van morgen.
Zorgen dat binnen organisatie iedere divisie, afdeling en team gaan samenwerken met elkaar, zodat kennis echt gedeeld gaat worden. En dat innovatie geld oplevert in plaats van geld kost.
Medewerkers vanuit hun eigen kracht en kennis inzetten, hierdoor ontstaan plezier, energie, kansen, innovatie en dus nieuwe omzet.
Leiderschap, doorzetter, trots, lef en innovatief.
Ik heb een Fitbit Alta HR Activity tracker – Gunmetal – Small. Klik hier om dezelfde te kopen

Wil je een Large versie kopen? Klik dan hier