Connect Knowledge werkt graag samen met partners

Connect Knowledge gelooft in werken met andere ondernemers. Kijken wat past bij je vraag en daar de beste partners bij vinden. Mensen die werken met passie en het beste willen bereiken. Ontmoet hier een unieke samenstelling van ondernemers, tools en volgende generatie disrupters met wie we bij Connect Knowledge graag samenwerken.

Tools

Creatlr.com is een plek om visueel te denken, samen te werken en te delen.
Innovatie en creativiteit vereist de juiste kennis en tools. Vandaag de dag kunnen we nagenoeg alles en iedereen online vinden… verspreid! Er is zoveel aan informatie en middelen beschikbaar dat de uitdaging vooral is hoe dit eenvoudig te gebruiken is in het dagelijkse werk.

Creatlr.com maakt samenwerken simpel, visueel en creatief. Wij helpen bedrijven en experts om op visuele wijze te communiceren, kennis te delen en te innoveren. In één sociaal kennisplatform komen experts en honderden workshopmaterialen samen en wordt samenwerken leuk EN effectief met offline en online workshops.

Ondernemers en volgende generaties disrupters

Fiona Stoop is eigenaar van PintaPeople, begeleidde de afgelopen jaren met succes vele mensen in het (her)vinden van focus en energie in werk om dat succesvol te kunnen vertalen naar social media en personal branding. Publicaties: Auteur van het succesvolle boek Twitter werkt!, over het vinden van banen en klanten via Twitter. Met ‘Een baan vinden met social media in 90 minuten’ rekent ze definitief af met de oude manier van solliciteren en maakt ze duidelijk dat de inzet van social media tegenwoordig bij solliciteren een must is. In 2014 kwam haar derde boek uit: Het social media handboek voor coaches.
Mieke de Gunst helpt als tekenaar bij Droombeeld organisaties, teams en professionals op een visuele en praktische manier bij visievorming, planvorming, teamontwikkeling, zelfleiderschap en persoonlijke/teameffectiviteit. Stap voor stap van doel naar doen, van Waarom naar Hoe en Wat. Altijd met gebruik van visuele tools en werkvormen.
Ja, ik wil contact met Connect Knowledge

Maak jij gebruik van onze expertise?

Klik dan op de button hiernaast en mail ons jouw vraag en wij gaan je helpen.
Ja, ik wil contact met Connect Knowledge