Workshops en events

Wil jij een innovatie dag organiseren of een dag voor klanten en partners? Of is jouw team van medewerkers, innovatieteam, veranderteam, salesteam op zoek naar meer effectiviteit of energie? Onze events staan garant voor energie, succes, plezier, beweging en praktische tips.

Dan hebben wij voor u de keuze uit deze workshops

Workshop: Innovatie dag

Tijdens deze innovatie workshop krijgen de deelnemers uitleg over hoe het Skunk Canvas is ontstaan en hoe het werkt (zie onderstaande afbeelding). Skunken dateert uit de Tweede Wereldoorlog. In 1943 kreeg het bedrijf Lockheed de vraag van de VS om een straaljager te ontwikkelen, omdat er Duitse straaljagers waren gezien in het luchtruim van Europa. In een recordtijd van 143 dagen ontwierp, testte en leverde Lockheed de eerste Amerikaanse straaljager. Vandaag kan een contract nog niet eens in 143 dagen worden gesloten, laat staan dat een eindproduct kan worden geleverd!

Tegenwoordig betekent ‘going skunk’ het creëren van een gespecialiseerde verrijkte omgeving, bedoeld om een kleine groep van individuelen te helpen om een nieuw idee te ontwerpen door aan routinematige, organisatorische procedures te ontsnappen. Naast Lockheeds Skunk Works, passen ook inventieve bedrijven zoals Google’s X, Facebook en Apple dezelfde principes toe (in Nederland heb ik dit toegepast bij oa. CBRE, minister Schultz van Haegen, Koninklijke Luchtmacht en Mourik). Tijdens deze innovatie workshop krijg je alle ins-and-out te horen van het Skunk Canvas. Jij kan je eigen medewerkers, klanten, partners en startups uitnodigen voor deze workshop.

Prijs € 3000

Workshop: Klanten event

Organiseer jij een dag voor je klanten en partner? Dan is deze workshop echt iets voor jouw. De deelnemers gaan dit event gegarandeerd nog lang herinneren. Inmiddels hebben wij een aantal van deze dagen mogen organiseren met groot succes. Tijdens jouw klanten / partner dag gaan de deelnemers echt aan de slag met het Skunk Canvas (zie onderstaande afbeelding), de deelnemers komen tijdens een keynote echt in beweging en gaan met veel energie naar huis. Als organisatie kan je zelf een vraagstuk benoemen, dat tijdens deze workshop wordt uitgewerkt door de deelnemers. Jij betrekt dus jouw klanten en partners bij jouw vraag. Hiermee ontstaat nog meer verbinding met je organisatie!

De deelnemers krijgen het gevoel om in een Google X achtige omgeving te werken en te werken aan nieuwe creatieve oplossingen zoals Lockheed dit deed bijvoorbeeld in 1943 tijdens de ontwikkeling van de eerste Amerikaanse straaljager.

Dit is ons beste event en staat garant voor een mega succes. We geven een keynote en begeleiden de workshop

Prijs € 3000

Workshop: Disruptive mindset, ipv 10% verbetering naar 10x meer en beter

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers leren hoe je in een disruptive mindset terecht kan komen. Hoe leer je 10x groter, beter en slimmer te denken? Maar ook geloof creëren dat het echt 10x beter kan in plaats van maar 10%. Kleine organisaties verbeteren zichzelf continue 10x. Wij zijn ervan overtuigt dat ook grote organisaties dit kunnen. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers dat ervaren en kunnen het daarna direct in praktijk toepassen.

Deze workshop geven wij samen met Peter Clausman van Schoof of Mavericks.

Prijs € 3500

Klik hier en mail ons in welke workshop jij geïnteresseerd bent. Bellen kan ook op 0628615727.

Reacties van deelnemers

Referenties

Robert Lodder – Managing Director CBRE B.V.

“Wij willen graag investeren in innovatie. Onze organisatie bruist van de creativiteit en kennis, maar we zijn ook op zoek naar meer kruisbestuiving, zowel binnen als buiten onze organisatie. Daarom organiseerden we een CBRE Innovation Event waarbij Wouter Truffino ons stimuleerde om groter en nog creatiever te denken. Onder zijn begeleiding zijn we met collega’s, klanten en 8 door Wouter geïntroduceerde startups tot vele prachtige ideeën gekomen, waarvan er 9 zijn gepitch! We gaan nu aan de hand van uitgewerkte business cases een keuze maken welke ideeën we nog dit jaar echt gaan realiseren. Het was een inspirerende dag, met dynamiek alom en veel enthousiasme bij medewerkers en klanten. Een zeer geslaagd event!”

Henk Volberda – Professor of Strategic Management & Business Policy, Erasmus Universiteit

“Het concept van Connect Knowledge past perfect binnen het thema sociale innovatie. Connect Knowledge slaagt erin om de vier kernelementen van sociale innovatie te implementeren, zodat er verandering en samenwerking ontstaat in uw bedrijf. Wouter begrijpt als geen ander dat de gevestigde orde snel moet innoveren, anders veroveren nieuwe bedrijven de markt. Zijn visie over interne netwerken is helder: Een intern netwerk is een sterk middel om silovorming binnen bedrijven tegen te werken. Hierdoor komt de medewerker ‘echt’ centraal te staan en zijn bedrijven in staat om bottom-UP te innoveren. Dit leidt tot nieuwe energie, kansen, mogelijkheden om te innoveren en dus nieuwe omzet. Wouter weet dat op een energieke wijze over te brengen.”

Waarom kies je voor ons?

 • Wij zijn de bedenkers van ‘ondergrondse’ netwerken en hebben deze succesvol geïmplementeerd. Een toepassing voor sociale innovatie zoals professor Henk Volberda dit benoemd.
 • Wij hebben het Skunk Canvas ontwikkeld. Een canvas dat ervoor zorgt dat je op een pagina overzicht hebt over wat er uit je …. sessie is gekomen.
 • Wij hebben de Lean Startup methode van Eric Ries ons eigen gemaakt en hebben Eric Ries ontmoet en gesproken op 2 maart 2014.
 • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de commerciële rollen en weten dus wat ervoor nodig is om nieuwe business te ontwikkelen.
 • Wij hebben tal van events georganiseerd onder andere voor minister Schultz van Haegen, de Koninklijke Luchtmacht en CEO’s / CFO’s van diverse organisaties.
 • Wij gaan naar de beste goeroes in Nederland en ter wereld om daarvan te leren (Remco Claassen maar ook bijvoorbeeld Tony Robbins (meerdere wereldleiders gecoacht).

Innovatie dag

Klanten event

Klanten event

Bent u ervan overtuigd dat uw team:

 • Meer resultaat kan behalen
 • Professioneler kan samenwerken
 • Individuele talenten onbenut laat
 • Nieuwe tools en skills nodig heeft
 • een energie boost kan gebruiken

Of gelooft u in:

 • Exponentiële organisaties
 • Lean Start-up
 • Vernieuwen is een must
 • De kracht van uw eigen medewerkers
 • Agile werken
Ja, ik wil contact met Connect Knowledge

Maak jij gebruik van onze expertise?

Klik dan op de button hiernaast en mail ons jouw vraag en wij gaan je helpen.
Ja, ik wil contact met Connect Knowledge

Een aantal van onze tevreden klanten